Skip to content

Barista milk

Met Barista Milk serveert u snel en makkelijk topkwaliteit opschuimmelk voor uw gasten. Lang houdbaar en van constante topkwaliteit.

Barista #respectvoorkoffie

Om de perfecte melk te ontwikkelen hebben we samen met verschillende Barista’s onderzocht wat het perfecte melkschuim is. Het melkschuim hoort een fluweelzachte structuur te hebben. Barista Milk heeft de perfecte vet-eiwit balans, waardoor deze melk een stevig en stabiel melkschuim geeft met een heerlijke volle smaak.

De ontwikkeling van deze melk begon allemaal met het feit dat er zoveel aandacht is voor de perfecte koffieboon, maar nog géén aandacht voor de melk. En dat is vreemd, want melk wordt een steeds groter onderdeel van koffies. Zomaar iets bij je koffie schenken kan jouw zorgvuldig gekozen koffie helemaal om zeep helpen. Ongeacht de tonen in je koffie, deze Barista Milk zorgt ervoor dat de smaak van koffie de hoofdrol blijft spelen. Het respecteert de delicate smaken in de koffie en laat de koffie zelf spreken. Het is een aanvulling op de koffie met haar zachte smaak, zonder te overheersen. Dit is de eerste melk die écht goed is voor je koffie.

Bestel nu bij:

SNEL KLAAR.
STEVIGE EN LUCHTIGE #OPSCHUIMMELK

Met het sterilisatieproces helpen we de natuur een handje door de juiste balans tussen vet en eiwit te maken en verkleinen we de vetbolletjes. Het resultaat, een constante topkwaliteit opschuimmelk voor de lekkerste latte macchiato en cappuccino etc. Snel en makkelijk gemaakt. Stevig en luchtig van kwaliteit. Zonder extra toegevoegde suikers, zodat de natuurlijke smaak behouden blijft.

Meer weten over dit concept?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.