Skip to content

Onze melk

Kwaliteit vraagt continu aandacht. Dat begint in de wei en eindigt pas bij de consument!

VOOR #dehelewereld GEMAAKT

Globemilk gelooft in de kracht van Nederlandse melk. Van China tot Dubai en van Nigeria tot Indonesië: onze houdbare melk wordt overal gedronken. Dat gaat verder dan de vertrouwde UHT melk: samen met partners ontwikkelen we doorlopend nieuwe zuivelproducten.

Globemilk beheerst de hele keten en kan daardoor alle mogelijke producten ontwikkelen.Op zoek naar een betrouwbare partner gespecialiseerd in innovatie van melkproducten?

Globemilk #specialistinmelk

Melk is gezond en lekker. Melk geeft energie, sterke botten en zit boordevol vitamines en mineralen. Melk is goed voor iedereen, van jong tot oud. Juist daarom drinken Nederlanders al eeuwenlang melk.

Onze koeien zijn sterk en worden goed verzorgd. Het resultaat? Gezonde melk van de hoogste kwaliteit. Verkrijgbaar in een premium merkconcept rechtstreeks traceerbaar naar de melkfabriek.

Op zoek naar een betrouwbare partner gespecialiseerd in houdbare melk? Globemilk levert melk aan distributiepartners in met name Afrika en Azië. Samen brengen we Hollandse zuivel naar de wereld.

Meer weten over dit concept?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.