Skip to content

Protein

Protein by Globemilk is speciaal ontwikkeld voor sporters! Dankzij het hoge eiwitgehalte is het de perfecte drank voor na het sporten.

VOOR #sporters GEMAAKT

Protein by Globemilk is speciaal ontwikkeld voor sporters! Dankzij het hoge eiwitgehalte van 20gr per portie, geen vet én laag suikergehalte is het de perfecte drank voor na het sporten. Het helpt bij spierherstel, vult je energie aan en is gewoon erg lekker! In de smaken Choco, Vanille en Salted Caramel. 

Protein by Globemilk is nu in de winkel verkrijgbaar bij onder andere PLUS en Jan Linders!

Bestel nu bij:

Hoeveel eiwitten heb ik nodig? #weetjes

”Dit hangt onder meer af van je lichaamsgewicht en je leeftijd. Een volwassene heeft ongeveer 0,8 gram eiwit per kilogram per dag nodig. Dat komt neer op zo’n 56 gram eiwit per dag voor iemand die 70 kilo weegt.

Als je gaat sporten heeft je beweging meer eiwitten nodig om je spieren te laten herstellen. Afhankelijke van je type sportactiviteit is het wenselijk om binnen 30 minuten van je inspanning, ongeveer 20 gram eiwit te eten/drinken. Dit leidt tot een effectief herstel. Onze Protein geeft je lichaam en spieren een optimaal herstel! Psst.. het is ook nog eens echt lekker!!”

Meer weten over dit concept?

Laat een bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.