KWALITEIT VOOR JOUW
KOFFIE

Ontwikkeld met de beste barista’s voor de perfecte vet-eiwit balans. Hierdoor heeft deze melk een stevig en stabiel melkschuim met een heerlijke volle smaak.

Barista milk Globemilk
paul schenken voor zich

VOOR EN DOOR
BARISTA'S

Om de perfecte melk te ontwikkelen hebben we samen met verschillende Barista’s onderzocht wat het perfecte melkschuim is. Het melkschuim hoort een fluweelzachte structuur te hebben. 
lees hier meer over Barista Milk

trial pack

Wil je onze producten eerst proberen? Bestel hier GRATIS een proefpakket met daarin 2x Barista Milk, 2x White Chocolate en 2x Ice Coffee.

webshop

Ga naar onze webshop om direct te bestellen. Bestel je op maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!

ONS BIJZONDERE MERK

Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn met ons Globemilk merk nieuw in Nederland! Dat betekent dat je vanaf nu kunt genieten van onze premium producten; de beste Nederlandse zuivel, gecombineerd met een verrassende smaak. Genieten maar!

oerhollandse houdbare melk met smaak
Globemilk logo

De naam globemilk

De naam Globemilk moeten we even uitleggen: GLOBE, omdat we onze melk voor de hele wereld beschikbaar willen maken; MILK omdat we de beste zuivelproducten maken! Ons bedrijf draagt dus dezelfde naam als het merk van onze producten!

100% nederlandse melk

Nederland is een echt zuivelland. Generaties Nederlanders zijn opgegroeid met een dagelijks glas melk, boordevol calcium, eiwitten, vitamines en mineralen. In het spoor van deze zuiveltraditie is Globemilk ontstaan: de enige Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, houdbare zuivelproducten.

Globemilk is een kleinschalige organisatie en daardoor extreem flexibel: we volgen geen trends maar creëren ze zelf met onze innovatieve producten. Vanuit Boxmeer maken we gezonde Nederlandse zuivel bereikbaar voor de wereldmarkt.

Onze melk de wereld over

Globemilk is ontstaan uit een boerenbedrijf en is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Wij willen graag onze hoge kwaliteit Nederlandse melk beschikbaar te maken voor zo veel mogelijk mensen in de wereld! Zo dragen wij ons steentje bij aan de wereld voedselvoorziening.

ons steentje bijdragen

ONZE producten

Gemaakt van de beste Nederlandse melk

Barista milk Globemilk

Barista Milk

Ontwikkeld met de beste barista's voor de perfecte vet-eiwit balans. Hierdoor heeft deze melk een stevig en stabiel melkschuim met een heerlijke volle smaak.

Matcha melk Globemilk

Matcha Milk

De unieke combinatie van 100% Nederlandse melk en Japanse Matcha thee geeft een verrassende mix van twee werelden.

Ice coffee Globemilk

Ice coffee

Deze frisse combinatie van 100% Nederlandse melk en Arabische koffie geeft je een smakelijke boost voor elk moment dat je het nodig hebt!

White chocolate milk Globemilk

White chocolate Milk

Verrassende nieuwe variatie op chocolademelk. Lekker om op koude dagen warm te drinken en koud zeer verfrissend op warme dagen!

Share, like, repeat

Connect with us!

Koe globemilk

Globemilk gebruikt cookies voor een goed werkende site. Door de site te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.