the perfect milk for a perfect cup of coffee…

Barista milk Globemilk
plant bewerkt extra voor website

Voor en door Barista’s

Om de perfecte melk te ontwikkelen hebben we samen met verschillende Barista’s onderzocht wat het perfecte melkschuim is. Het melkschuim hoort een fluweelzachte structuur te hebben. Barista Milk heeft de perfecte vet-eiwit balans, waardoor deze melk een stevig en stabiel melkschuim geeft met een heerlijke volle smaak.

respect voor koffie

De ontwikkeling van deze melk begon allemaal met het feit dat er zoveel aandacht is voor de perfecte koffieboon, maar nog géén aandacht voor de melk. En dat is vreemd, want melk wordt een steeds groter onderdeel van koffies. Zomaar iets bij je koffie schenken kan jouw zorgvuldig gekozen koffie helemaal om zeep helpen. Ongeacht de tonen in je koffie, deze Barista Milk zorgt ervoor dat de smaak van koffie de hoofdrol blijft spelen. Het respecteert de delicate smaken in de koffie en laat de koffie zelf spreken. Het is een aanvulling op de koffie met haar zachte smaak, zonder te overheersen. Dit is de eerste melk die écht goed is voor je koffie.

Post 1 - twee kopjes koffie

trial pack

Wil je onze producten eerst proberen? Bestel hier GRATIS een proefpakket met daarin 2x Barista Milk, 2x White Chocolate en 2x Ice Coffee.


BESTEL HIER


webshop

Ga naar onze webshop om direct te bestellen. Bestel je op maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!


WEBSHOP

inschenken

Focus op kwaliteit

Er wordt steeds vaker en in steeds meer variaties koffie met melk gecombineerd in Nederland. Gasten letten steeds meer op de kwaliteit. Het is daarom van belang om aan de verwachtingen van jouw gasten te voldoen. Dat doe je door een melk te kiezen die constante kwaliteit levert.

Melk om je mee te onderscheiden

De kwaliteit van koffie overal steeds hoger. Hierdoor wordt het steeds lastiger om je met jouw koffie te onderscheiden. Er gaat veel aandacht uit naar de juiste koffieboon, de geschikte machine en het trainen van de Barista’s. Al deze onderdelen zijn door jou zorgvuldig gekozen, nu de melk nog!
Zeker nu melk een steeds groter aandeel heeft in koffie is dit de uitgelezen kans om je daarmee te onderscheiden.

in handen van fer

CONSTANTE KWALITEIT

Melk, zoals het van de koe komt, wil nog wel eens variëren in vet en eiwit door bijvoorbeeld het weer. Wij helpen hierbij een handje door de optimale balans terug te brengen, zodat je altijd kunt rekenen op een constante kwaliteit, smaak en performance.

PERFECTE VET-EIWIT BALANS

Dit is cruciaal voor perfect melkschuim. Na uitgebreid testen blijkt dat de optimale balans 3,5% eiwit en 3,8% vet is. Deze balans zit in Barista Milk. Het eiwit zorgt ervoor dat de belletjes stevig blijven staan, het vet zorgt voor de fluweelzachte en romige smaak.

HET BESTE NETWERK

In melk zitten van nature vetbolletjes. Deze zijn zwaar en maken het het eiwit niet makkelijk om de luchtige structuur te behouden. Hoe groter de bolletjes, hoe moeilijker. Wij verkleinen de vetbolletjes, zodat het eiwit gemakkelijk een sterk netwerk om deze bolletjes kan bouwen.

EXACT 3,8%

VET

Ook het vetpercentage is zorgvuldig gekozen. 3,8% is een ideaal gehalte voor een heerlijke volle smaak. Maar niet té vol, waardoor je nog een extra kopje koffie kunt drinken. Bovendien voorkom je een overheersende melksmaak en blijft de koffie de hoofdrol spelen.

MELK

UIT NEDERLAND

De melk is afkomstig van Nederlandse koeien die met liefde worden verzorgd. In ons zuivelbedrijf verpakken we vervolgens deze melk zodanig dat de smaak optimaal behouden blijft voor een lange tijd. Zodat jij áltijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze melk.

Met de boeren werken aan hun duurzame toekomst

Onze speciale spaarpot voor duurzaamheids-initiatieven wordt gevuld met 5 cent bij elk verkocht pak. Met dit budget stimuleren we onze veehouders om duurzame initiatieven aan te dragen. De jury beloont jaarlijks het initiatief met hoogste impact en haalbaarheid met een bijdrage aan de investering tot maar liefst 50%, vanuit deze spaarpot!

Door te kiezen voor deze Barista Milk draag je bij aan de verduurzaming van de zuivelketen.

spaarmunt voor boerenUNIEKE NederlandsE MELK

Globemilk is specialist in melk, in het bijzonder UHT melk. Wij zijn de enige die melk uit Nederland ook écht in Nederland verwerkt. We hebben eigen boeren, waardoor we controle hebben op de gehele keten. Wil je meer weten over ons? Lees hier meer over ons

productinformatie

swril
Ingrediënten

100% volle melk  3,8% vet

Voedingswaarden

VoedingswaardenPer 100ml
Energie65 kcal
Vet3,8 g
– Verzadigd2,4 g
Koolhydraten4,5 g
– Suikers*4,5 g
Eiwit3,4 g
Zout0,1 g
Natrium39 mg
Calcium122 mg**
Vitamine B120,41 μg**

*  = Van nature voorkomend in melk

** = 15% van de dagelijkse referentie inname

onze producten


Connect with us!


Facebook


Youtube


Envelope

Koe globemilk

Globemilk gebruikt cookies voor een goed werkende site. Door de site te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.