Skip to content

“Hoge kwaliteit Nederlandse melk beschikbaar maken voor de hele wereld!”

De kracht van familie

Globemilk een familiebedrijf opgericht door van oudsher melkveehouders. Die binding met Nederlandse bodem is altijd gebleven: Globemilk kent de hele keten van koe tot koelkast. Inmiddels is Globemilk een internationaal merk, maar in de basis is niets veranderd: Globemilk is 100% onafhankelijk en gelooft in de kracht van de familie. Omdat alles begint met eerlijk ondernemerschap en dat is precies waar Globemilk voor staat.

Nederland zuivelland

Nederland is een echt zuivelland. Generaties Nederlanders zijn opgegroeid met een dagelijks glas melk, boordevol calcium, eiwitten, vitamines en mineralen. In het spoor van deze zuiveltraditie is Globemilk ontstaan: De enige Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, houdbare zuivelproducten.

Melk is goed voor iedereen, van jong tot oud. Juist daarom drinken Nederlanders al eeuwenlang melk. Onze koeien zijn sterk en worden goed verzorgd. Het resultaat? Gezonde melk van de hoogste kwaliteit.

Internationale speler

Globemilk is een internationale speler, actief in meer dan 24 landen. Van China tot Dubai, en van Nigeria tot Indonesië. Overal staat onze melk in de schappen van de supermarkten. Deze melk is afkomstig van onze Nederlandse koeien en verwerkt in onze fabriek in het Brabantse Boxmeer.

‘After becoming father, I have been looking for the best nutritional food for my firstborn child. I have contacted Globemilk, the only factory in the Netherlands producing UHT milk. Nowadays we have a strong strategic partnership and the best nutrition foods in the world is available for both my family as well as any other family in China looking for the best living standards.’

Mr. Neery Peng

De kracht van Globemilk