Skip to content

Opgericht door van oudsher melkveehouders

Hoge kwaliteit Nederlandse melk beschikbaar maken voor de hele wereld

Nederland, zuivelland: daar moet de hele wereld van kunnen mee genieten!

KRacht van de Familie

Globemilk een familiebedrijf opgericht door van oudsher melkveehouders. Die binding met Nederlandse bodem is altijd gebleven: Globemilk kent de hele keten van koe tot koelkast. Inmiddels is Globemilk een internationaal merk, maar in de basis is niets veranderd: Globemilk is 100% onafhankelijk en gelooft in de kracht van de familie. Omdat alles begint met eerlijk ondernemerschap en dat is precies waar Globemilk voor staat

oer hollands

Nederland is een echt zuivelland. Generaties Nederlanders zijn opgegroeid met een dagelijks glas melk, boordevol calcium, eiwitten, vitamines en mineralen. In het spoor van deze zuiveltraditie is Globemilk ontstaan: de enige Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, houdbare zuivelproducten.

Globemilk is een kleinschalige organisatie en daardoor extreem flexibel: we volgen geen trends maar creëren ze zelf met onze innovatieve producten. Vanuit Boxmeer maken we gezonde Nederlandse zuivel bereikbaar voor de wereldmarkt.

Owner Family Business

Best nutritional food

‘After becoming father, I have been looking for the best nutritional food for my firstborn child. I have contacted Globemilk, the only factory in the Netherlands producing UHT milk. Nowadays we have a strong strategic partnership and the best nutrition foods in the world is available for both my family as well as any other family in China looking for the best living standards.’

Mr. Neery Peng

De kracht van globemilk

Specialist in melk

Melk is gezond en lekker. Melk geeft energie, sterke botten en zit boordevol vitamines en mineralen. Melk is goed voor iedereen, van jong tot oud. Juist daarom drinken Nederlanders al eeuwenlang melk. Onze koeien zijn sterk en worden goed verzorgd. Het resultaat? Gezonde melk van de hoogste kwaliteit. Verkrijgbaar in een premium merkconcept rechtstreeks traceerbaar naar de melkfabriek. Nieuwsgierig naar ons proces? Klik op de afbeelding!

Het proces

Klik op het plaatje voor het gehele proces te bekijken in onze video!

Werken bij globemilk