faq

veelgestelde vragen

Onze producten worden in Boxmeer gemaakt. Wij hebben de controle over de hele keten, van gras tot glas. We halen de belangrijkste grondstoffen van Globemilk dicht bij huis vandaan. De melk die in onze Globemilk producten zit komt van Nederlandse melkveehouders en worden verwerkt bij ons in Boxmeer.

De Nederlandse rauwe melk wordt op Ultra Hoge Temperatuur (UHT) verhit. Dat betekent dat de melk een hitte shot krijgt, waardoor de ongewenste bacteriën het niet overleven. Hierdoor blijven de producten van Globemilk lekker lang houdbaar. 

Momenteel zijn de producten te koop bij verschillende Nederlandse supermarkten. Vraag bij jou lokale supermarkt naar de producten van Globemilk.

De premium producten van Globemilk zijn uniek doordat ze al het goede van melk bevatten in combinatie met verrassende smaken. Hierdoor kun je genieten van deze heerlijke dranken. 

Zo hebben wij optimaal invloed op de gezondheid van onze koeien! En wij voelen ons nog erg verbonden met de boeren dus vinden dit stiekem heel erg leuk.

Ja zeker!

We hebben namelijk ook varianten voor kinderen, ga naar: Melky.nl

Zakelijk? Bezoek dan onze bedrijfswebsite: Globemilk.com 

Geen antwoord op je vraag kunnen vinden?

contact ons!

Koe globemilk

Globemilk gebruikt cookies voor een goed werkende site. Door de site te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.