De kracht van Globemilk

de kracht van Globemilk

Globemilk is een familiebedrijf opgericht door van oudsher melkveehouders. Inmiddels is Globemilk uitgegroeid tot een internationaal merk, gespecialiseerd in houdbare zuivel. Vanuit onze fabriek in Boxmeer produceren wij al jaren de lekkerste zuivelproducten, van houdbare melk tot ijskoffies en chocolademelk. 

Globemilk onderscheidt zich op 6 pijlers, wat samen ‘De kracht van Globemilk’ vormt. Wat deze 6 pijlers precies inhouden? Dat lichten we hieronder toe.

Hoge kwaliteit

Wij van Globemilk streven constant naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit doen we natuurlijk in onze producten, maar ook in onze samenwerkingen. Door het continue blijven streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, kunnen we steeds weer het beste eindproduct aan de consument bieden. 

Betrouwbaar

Alleen samen kunnen we constant het beste eindproduct aan de consument bieden. Daarom dat Globemilk zoveel waarde hecht aan gezonde samenwerkingen.

Wij van Globemilk stellen ons dan ook op als betrouwbare partner. Dit doen we door onze afspraken na te komen, mee te denken aan oplossingen en het constant up-to-date houden van onze certificaten en keurmerken.

Eerlijk

Bij Globemilk geloven we erin dat eerlijkheid de basis vormt voor gezonde samenwerkingen en een gezonde keten. Eerlijkheid duurt namelijk nog altijd het langste. 

Onze grondstoffen zijn allemaal 100% traceerbaar en zoveel mogelijk afkomstig van eigen bodem. Op die manier kunnen wij open kaart spelen en garanderen dat iedereen een eerlijke prijs krijgt.

Betrokken

Door betrokken te zijn bij onze partners, onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij weten we wat er speelt en kunnen we hierop inspelen.

We denken mee met onze partners en zoeken naar oplossingen. Daarnaast krijgt bij ons de boer vanaf begin af aan altijd al een eerlijke prijs.

We bieden een luisterend oor aan de klant en proberen aan de behoeftes te voldoen. We zetten ons constant in voor maatschappelijke projecten, zoals het sponsoren van goede doelen en evenementen.

Zonder onze medewerkers zijn wij nergens, daarom dat wij de arbeidsomstandigheden constant optimaliseren. Zo hebben wij een gloednieuwe kantine, waar iedereen samen kan zijn en hebben wij een sportschool in het gebouw zitten voor onze medewerkers!

Innovatief

Door constant te blijven innoveren, kunnen we blijven inspelen op de behoeftes in de markt en blijven onze producten onderscheidend.

We innoveren constant door nieuwe producten op de markt te brengen, nieuwe technologieën te blijven gebruiken en het proces te optimaliseren.

We denken ook graag mee met onze partners en zoeken naar innovatieve oplossingen. We zijn een flexibele organisatie, waar geen vraag te gek is.

Verantwoordelijkheid

Wij van Globemilk nemen onze verantwoordelijkheid in de keten. Dit doen we door snel te schakelen en oplossingsgericht te denken. Daarnaast beschikken we over verschillende soorten certificaten en keurmerken, zodat wij op een verantwoorde manier kunnen blijven produceren. Benieuwd naar onze certificaten? Neem dan contact met ons op!

Ten slot, willen we verantwoord omgaan met onze koeien. De boeren die wij kiezen om samen mee te werken, hebben het beste voor met de koeien. We steunen hun dan ook in het verbeteren van de leefomstandigheden van de koeien. Dit doen we op financieel gebied, maar ook door mee te denken.

Heb jij verder nog vragen over ‘De kracht van Globemilk’? Of heb jij ideeën over hoe wij de 6 pijlers nog beter kunnen aanpakken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!